Vanuit Ter Apel maken wij maatwerk meubels voor bedrijven & scholen.

Met jarenlange ervaring op het gebied van ontwerp en productie van maatwerk meubilair voor particulieren in Nederland, België en Duitsland rees de vraag naar zakelijke interieurs voor de lokale markt in Groningen, Drenthe, Friesland en Overijssel. Onze klanten schakelen ons in voor een make-over ontwerp met offerte of de complete opdracht voor een sfeervol ontwerp maar vooral praktische oplossingen. Onze werkplaatsen zijn gevestigd in Ter Apel en Wezep.

Naast eigen werk worden wij met regelmaat ingeschakeld door meubelmerken om kasten en tafels te maken. Samen met meubelmerk FØRN ontwerpen wij en produceren we de mooiste meubelen voor de particuliere en zakelijk markt. Om een idee te krijgen wat we samen doen: www.forn.nl en haar andere site www.steigerhoutenmeubelshop.nl De populaire (particuliere) meubelen zijn ook te zien in de FØRN showroom in Zwolle gevestigd aan Ossenkamp 2A.

Vacatures


Bezorger / assistent monteur

Als onze meubelen klaar zijn dan bezorgen we deze bij onze klanten. Deze meubelen moeten deels nog gemonteerd worden op locatie. Denk aan het plaatsen van een kast samen met collega’s. De kast wordt door jou in delen geladen, naar de locatie gereden, gelost en vervolgens waterpas geplaatst en afgemonteerd. De werkweken zijn op te delen in gemiddeld 12, 24 en 36 uur. Een geschikte baan voor iemand die van veel vrije tijd houdt want je werkt met regelmaat langere dagen en werkt hoogstens 3,5 werkdagen.

 

Functieeisen

  • Zelfstandige werker

  • Representatief en communicatief

  • Handig met gereedschap

  • King of the road

  • Rijbewijs B